Top 3 fitness apps

Geschreven door Anne Christensen
Diëtist 10. mrt 2022

De zomer nadert met rasse schreden en veel mensen beginnen zich zorgen te maken over de manier waarop hun lichaam eruitziet. Maar hoe maak je je in zo'n korte tijd klaar voor het strand?

Als u een van die gestresste mensen bent, hoeft u zich geen zorgen te maken: met de juiste fitness-app kunt u uw doelen snel en gemakkelijk bereiken. Met een fitness app, kunt u gemakkelijker:

  • stel uw doelen
  • uit te vinden welke oefeningen te doen
  • plan wanneer en in welke mate
  • en je vooruitgang bijhouden

In deze gids hebben we de top 3 fitness apps gevonden.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.

Fitness app 1: Charity Miles (https://charitymiles.org)

Deze app is perfect voor degenen die moeite hebben om de motivatie te vinden om cardio te doen. Kun je het niet opbrengen om je loopschoenen aan te trekken? Nou, wat als je het voor een goed doel deed?

Met Charity Miles Je kiest het goede doel waarvoor je wilt lopen en een aantal sponsors doneren geld op basis van het aantal kilometers dat je loopt, fietst of op een andere manier aflegt.

Fitness app 2: MyFitnessPal (https://www.myfitnesspal.com/da)

MyFitnessPal is al lang een favoriet als het gaat om gewichtsverlies of spiertoename. Dat komt omdat het perfect is als je wilt bijhouden hoeveel calorieën je dagelijks binnenkrijgt. Deze fitness app heeft ook een calorie database van meer dan 6 miljoen voedingsmiddelen!

Fitness app 3: PEAR Personal Coach (https://pearsports.com)

Het coole aan deze fitness-app is dat je er je ogen of handen niet voor nodig hebt; je kunt je persoonlijke trainer gewoon in je oren hebben wanneer je gewichten tilt of van de weg af vliegt.

Voor een betaalbare prijs, heb je alle soorten workouts in audio formaat met PEAR.

Arono - Snel gewichtsverlies met uw gezonde dieet plan

Als u een fitness-app wilt die gericht is op gewichtsverlies, probeer dan de afslank-app van Arono.

Omdat het iets een beetje beter doet dan alle anderen: Het kan je helemaal naar je doel leiden met alle kennis die je nodig hebt. Arono heeft veel artikelen en gidsen om u te helpen met dieet, lichaamsbeweging en gezond leven.

Bovendien kan Arono's app het perfecte dieetplan voor u op maat maken, zodat u een stap-voor-stap handleiding hebt voor het bereiken van dat gezondere leven.

Ontvang gratis een persoonlijk dieetplan van 14 dagen.

Wil je blijvend afvallen? Klik hieronder en ontvang een dieetplan.

Ontvang uw persoonlijke dieetplan

Probeer onze nieuwe app

Ontvang gratis een 14-daags persoonlijk dieetplan!

Ontvang uw persoonlijke dieetplan