Welkom in Arono

Iedereen moet toegang hebben tot gezond en aanhoudend gewichtsverlies

Welkom in Arono. We hopen dat je op de hoogte blijft en de kans krijgt om je gezondere zelf te ontmoeten. Met Arono willen we kennis over gezondheid en voeding toegankelijker en begrijpelijker maken. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om een goed en gezond leven te leiden zonder dat het een fortuin hoeft te kosten of de meeste tijd in beslag moet nemen.

Op maat voor jou

Met Arono krijgt u de mogelijkheid om op uw eigen voorwaarden gezond te worden - en daarom zijn we er trots op dat we dieetplannen afstemmen op de individuele behoeften. We zijn allemaal verschillend, en daar moet natuurlijk rekening mee worden gehouden.

Wij zien gezond eten als de sleutel tot een beter leven

Bij Arono is er plaats voor iedereen. Er zijn maar weinig dingen die mensen bij elkaar brengen, maar voeding is er één van. Gezondheid en welzijn is iets dat ons allemaal in meer of mindere mate aangaat. Er zijn veel dingen die invloed hebben op iemands gezondheid en het kan moeilijk zijn om alles bij te houden. Er is echter één ding dat we kunnen beheersen en dat is ons dieet.

Bij het proberen gezonder te leven, weten de meeste mensen dat voeding en voeding een sleutelfactor zijn, maar in een wereld van diëten, trends en sociale media kan het soms overweldigend lijken. Arono wil daar verandering in brengen. Wij geloven dat een gezondere wereld een betere wereld is.

Schrijvers bij Arono.dk

Lisa Batten
Personal trainer en dieetcoach, Ph.D, CPT, PN1
Anne Christensen
diëtist

Arono wordt beheerd door Able Health ApS, CVR 38611933.