Voedsel app - Gemakkelijk gewichtsverlies met nieuwe voedsel plan app!

Geschreven door Anne Christensen
Diƫtist 10. mrt 2022

Arono is de beste maaltijdplanningsapp op de markt, al zeggen we het zelf. Deze specifieke maaltijdplan-app verschilt van de andere in die zin dat je veel invloed hebt op welke gerechten en recepten je wilt maken.

Met Arono krijg je een maaltijdplan op maat, waarbij je zelf de gerechten voor elke maaltijd mag kiezen. U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u of uw gezin het weekmenu niet lusten - u stelt het zelf samen!

U kunt kiezen uit vele recepten voor uw maaltijdplan als u voor Arono kiest. In feite, meer dan 800 verschillende. U kunt er dus zeker van zijn dat dit maaltijdplan week na week interessant en inspirerend zal blijven. Het is niet gratis om je dieet te herschikken, maar Arono kan je helpen geld te besparen. Lees er meer over in de onderstaande paragrafen.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.

Wat krijg je met Arono

 • De beste recepten en een duidelijk maaltijdplan
 • Gemakkelijker dagelijks leven met gezonde maaltijdplannen
 • +800 recepten beschikbaar voor uw maaltijdplan
 • Op maat gemaakt maaltijdplan dat je elke week samenstelt
 • Mogelijkheid om een maaltijdplan te kiezen voor elke dag en maaltijd van de week
 • Arono informeert u hoeveel calorieĆ«n u kunt consumeren bij elke maaltijd, bijv. 510 calorieĆ«n voor het avondeten
 • Arono stelt alleen recepten voor die daadwerkelijk overeenkomen met het aantal calorieĆ«n dat je mag eten
 • Duidelijke boodschappenlijst zodat u elke week gemakkelijk boodschappen kunt doen

Hoe meld ik me aan bij Arono

Gelukkig kun je snel en eenvoudig aan de slag met de Arono app en je laten inspireren door de vele verschillende maaltijdplannen. Volg gewoon de onderstaande stappen en u krijgt toegang tot recepten, boodschappenlijstjes en tips om u aan hun maaltijdplannen te houden (en een kick-start te geven aan uw gewichtsverlies):

 1. Download de Aronos app op uw apparaat om hun maaltijdplan te bekijken
 2. Volg de instructies voor het instellen - vergeet niet de juiste informatie in te voeren met betrekking tot uw voedsel. gewicht, lengte en geslacht. U kunt ook meedoen als u geen vlees eet, allergieƫn hebt, enz.
 3. Stel een realistisch doel voor uw maaltijdplan gebruik - maar het doel kan altijd later worden gewijzigd in uw instellingen
 4. Kies het type abonnement dat u wenst - 1, 3 of 12 maanden. Geld wordt pas afgeschreven als je gratis proefperiode afloopt, dus je hebt de mogelijkheid om de app te annuleren als je voor die tijd van gedachten verandert
 5. Je krijgt dan toegang tot de app en een maaltijdplan waarin je kunt zien wat je aanbevolen dagelijkse calorie-inname is. Als u een van de instellingen wijzigt, zal de aanbevolen calorie-inname ook veranderen
 6. U zult nu enige tijd moeten besteden aan het vertrouwd raken met deze app en zijn maaltijdplannen, en aan het maken van het maaltijdplan voor de week. Dit doet u door een dag te kiezen, dan op de verschillende maaltijden te tikken en de gerechten te kiezen die u op het maaltijdplan wilt hebben
 7. Dan gebruik je Arono eigenlijk gratis en krijg je nu veel inspiratie voor een gevarieerder en gezonder voedingspatroon om een afslankkuur te starten

Maak uw dagelijks leven gemakkelijker met Arono

U zou in Arono moeten investeren als u gezonder wilt leven, gewicht wilt verliezen of gewoon een gevarieerde selectie van geweldige gerechten en recepten tot uw beschikking wilt hebben, zodat u elke week een spannender maaltijdplan kunt samenstellen. Een ander duidelijk voordeel van het gebruik van Arono's app is dat je meer tijd hebt voor je gezin, omdat je minder tijd hoeft te besteden aan het opstellen van een maaltijdplan, boodschappen doen en eten koken. U kunt hierover meer lezen in de onderstaande paragrafen:

Kies uw eigen maaltijden elke week

Arono verdeelt elke dag van de week in het gekozen aantal maaltijden dat u hebt ingevoerd. Zo kunt u gemakkelijk inspiratie opdoen voor gerechten in elke categorie. Klik gewoon op de afzonderlijke maaltijd, zoals avondeten, en kies recepten die aan uw behoeften voor de hele week voldoen. Arono vertelt je uit hoeveel calorieƫn de maaltijd moet bestaan en geeft je alleen recepten voor het maaltijdplan die daadwerkelijk binnen dit doel blijven. U hoeft uw calorie-inname dus niet in de gaten te houden - dat doet Arono voor u!

Het maaltijdplan bestaat dus alleen uit recepten die u hebt gekozen. Dit maakt Arono een ideale investering, zelfs als u kinderen heeft. Omdat je gewoon eten en recepten kunt kiezen op basis van wat je kinderen en jij lekker vinden/eten. Wij garanderen dat er in elke categorie voldoende gerechten zijn om uit te kiezen, zodat het voedingsplan nooit saai hoeft te worden, zelfs niet als u het week na week volgt.

Slim boodschappenlijstje maakt het snel en makkelijk

Als u eenmaal hebt uitgezocht wat u, uw gezin, uw kinderen, enz. de komende dagen of gedurende de week zullen eten, is het een goed idee om de boodschappenlijst van Aronos eens nader te bekijken. De boodschappenlijst verzamelt alle ingrediƫnten van de geselecteerde recepten van het dieetplan en telt ze op. Op die manier kunt u gemakkelijk een overzicht krijgen van wat u moet kopen. Een week lang eten plannen is een goede manier om geld te besparen als je boodschappen gaat doen. Vooral als u maaltijden hebt gekozen die tot op zekere hoogte dezelfde ingrediƫnten/goederen bevatten. Met Arono's boodschappenlijstje, is boodschappen doen voor de week niet makkelijker.

Let op: Arono verwacht dat u bepaalde ingrediƫnten in de keuken voorhanden heeft, zoals vet voor de pan etc. U dient er dus voor te zorgen dat u de in deze categorie genoemde ingrediƫnten ook daadwerkelijk in huis heeft.

Kickstart uw gewichtsverlies met deze maaltijd plan app

Aronos maaltijdplan helpt u in het algemeen aan een gezondere levensstijl, en om een beetje te besparen op de hoeveelheid calorieƫn elke week. Om die reden zal Arono zeker helpen om een gewichtsverlies op gang te brengen. Met de vele recepten die beschikbaar zijn, kunt u de hele week heerlijk eten - elke week. De maaltijdplannen van Arono zijn ontworpen om ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes interessanter te maken voor zowel kinderen als volwassenen.

Als u de enige bent die het maaltijdplan volgt, en niet het hele gezin, kunt u gewoon zelf uw maaltijdplan volgen gedurende de dag, en dan invoeren dat er meer mensen aanwezig moeten zijn voor het avondeten. Arono zal dan uitzoeken hoe het recept kan worden aangepast voor meer mensen. U kunt Arono dus gebruiken om u te helpen gewicht te verliezen, zelfs als u kinderen hebt die niet noodzakelijk het maaltijdplan hoeven te volgen.