Voedselpannenkoek met champignons en spinazie

20 min. total

Ingrediënten

  • 0,6 dl volkoren tarwemeel
  • 0,12 tsk zout
  • 1 stk eieren, geklopt
  • 0,7 dl melk
  • 1 spsk olijfolie
  • 110 gram gesneden champignon
  • 1 tsk peterselie, gehakt
  • 1 fed knoflook, fijngehakt
  • 30 gram baby spinazie
  • 2 spsk cottage cheese, verkruimeld

Instructies

  1. Klop de bloem, het zout, de eieren en de melk tot een glad mengsel. Verhit 1/2 van de olie in een pan met antiaanbaklaag op een matig laag vuur.
  2. Doe het deeg in de pan. Kantel de pan tot het beslag de bodem van de pan bedekt. Bak gedurende 30-60 seconden. Draai de pannenkoek om en bak nog 20-30 seconden.
  3. Leg de pannenkoeken op waspapier. Verhit de rest van de olie op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe. Bak, al roerend, ongeveer 10 minuten.
  4. Roer de peterselie, knoflook, zout en peper erdoor. Bak gedurende 1 minuut. Zet het vuur op middelhoog en roer de spinazie erdoor. Dek af en laat 2 minuten koken.
  5. Verdeel het mengsel over het midden van de pannenkoeken en voeg de cottage cheese toe. Rol de pannenkoeken op. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 404 kcal.

Eiwit: 21%

Koolhydraten: 34%.

Vet: 46%