Spaghetti met tomaat en pesto

25 min. total

Ingrediënten

  • Pesto
    3,5 dl basil
  • 0,6 dl amandelen, geroosterd, gehakt
  • 8 spsk parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 fed knoflook, fijngehakt
  • 2 spsk citroensap
  • 4 spsk olijfolie
  • Pasta
    450 gram spaghetti, volkoren
  • 2 spsk olijfolie
  • 1 tsk knoflook, fijngehakt
  • 4,7 dl cherrytomaat, gehalveerd
  • 1 spsk parmezaanse kaas, geraspt

Instructies

  1. Pesto
    Doe de pesto-ingrediënten in een keukenmachine. Blender tot de gewenste consistentie is bereikt
  2. Pasta
    Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het water weglopen.
  3. Verhit intussen de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 30 seconden.
  4. Voeg kerstomaatjes toe en bak 2-3 minuten. Voeg de spaghetti en de pesto toe.
  5. Draai tot de spaghetti bedekt is. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 779 kcal.

Eiwit: 15%

Koolhydraten: 43%.

Vet: 42%