Spaghetti met bloemkool

30 min. total

Ingrediënten

  • 6 spsk olijfolie
  • 10 fed knoflook, fijngehakt
  • 1 stk bloemkool, roosjes
  • 6 spsk parmezaanse kaas, geraspt
  • 450 gram spaghetti, volkoren
  • 1 tsk chilivlokken
  • 0,8 dl peterselie, gehakt

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verhit 1/3 van de olie in een sauteerpan op middelhoog vuur.
  2. Fruit de knoflook 3-4 minuten. Haal de pan van het vuur.
  3. Doe de bloemkool in een ovenvaste schaal en meng met de rest van de olie en zout. Bak ze 30 minuten en keer ze gaandeweg.
  4. Haal de bloemkool uit de pan en meng met de Parmezaanse kaas. Bak nog eens 10 minuten.
  5. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar wat van het pastawater.
  6. Verhit de pan opnieuw met olie en knoflook. Voeg pasta, chilivlokken, peterselie, bloemkool en pastawater toe. Roer door elkaar.
  7. Garneer de pasta met knoflook en Parmezaanse kaas. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 472 kcal.

Eiwit: 14%

Koolhydraten: 48%

Vet: 38%