spaghetti bolognese

20 min. total

Ingrediënten

  • 340 gram spaghetti, volkoren
  • 1 spsk olijfolie
  • 450 gram gehakt rundvlees (laag vetgehalte)
  • 1 stk rode ui, gesnipperd
  • 3 fed knoflook, fijngehakt
  • 1 spsk gedroogde oregano
  • 430 gram tomatensaus
  • 400 gram gehakte tomaten
  • 4 spsk parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 spsk basilicum, fijngehakt

Instructies

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat het water weglopen.
  2. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak het gehakt en de ui 2-3 minuten.
  3. Voeg de knoflook en oregano toe. Bak nog eens 5 minuten.
  4. Voeg tomatensaus, tomaat en zout toe. Roer. Laat 10 minuten sudderen.
  5. Zet het vuur uit en roer de Parmezaanse basilicum erdoor.
  6. Serveer de saus over de pasta. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 788 kcal.

Eiwit: 22%

Koolhydraten: 54%.

Vet: 24%