Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.
Romige bloemkool pasta
35 min. total
Ingrediënten
- 500 gram spaghetti, volkoren
- 12 dl bloemkool, roosjes
- 2 spsk sojamelk
- 1,8 dl groentebouillon
- 1,2 dl basilicum, fijngehakt
- 2 spsk olijfolie
- 5 fed knoflook, fijngehakt
- 2 spsk boter
- 1,2 dl kappertjes
- 1 spsk citroensap
- 4 spsk parmezaanse kaas, geraspt
Instructies
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Voeg de bloemkool, sojamelk, bouillon, zout en peper toe.
- Mix op lage intensiteit tot een romige massa. Voeg basilicum toe en mix op hoge intensiteit tot een romige massa. Voeg bouillon toe als de saus te dik is.
- Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook gedurende 1 minuut. Smelt de boter en draai de pan rond tot hij bedekt is.
- Zet het vuur laag. Voeg de bloemkoolsaus toe en roer. Voeg de kappertjes toe en laat 3 minuten sudderen.
- Voeg het citroensap toe, roer en haal van het vuur. Roer de spaghetti door de saus. Serveer gegarneerd met Parmezaanse kaas. Alsjeblieft.
Voeding (per persoon)
Calorieën: 665 kcal.
Eiwit: 16%
Koolhydraten: 57%.
Vet: 28%