Pasta met erwten en zalm

20 min. total

Ingrediënten

  • 350 gram pasta, volkoren
  • 400 gram zalmfilet in stukken
  • 1 dl room, laag vetgehalte
  • 300 gram groene erwten, geblancheerd
  • 2 spsk citroensap
  • 1 tsk citroenschil
  • 8 spsk parmezaanse kaas, geraspt

Instructies

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de zalm in een steelpan en bedek met koud water.
  2. Breng het water aan de kook, dek af en haal van het vuur. Laat de zalm 10 minuten pocheren. Laat uitlekken en pel de schil eraf.
  3. Snijd de zalm in grote vlokken. Verhit room in een koekenpan. Voeg de erwten en de zalm toe.
  4. Voeg citroensap, citroenschil, zout en peper toe. Doorwarmen. Voeg de pasta en 1/2 van de Parmezaanse kaas toe.
  5. Meng grondig. Breng op smaak met kruiden. Serveer gegarneerd met de overgebleven Parmezaanse kaas. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 689 kcal.

Eiwit: 27%

Koolhydraten: 41%

Vet: 32%