Loempiaatjes met kerriesaus

20 min. total

Ingrediënten

  • 3 spsk rode curry pasta
  • 3 spsk pindakaas
  • 4 spsk water
  • 2 spsk rijstazijn
  • 1 tsk agave siroop
  • 12 stk rijstpapier
  • 4,7 dl rode kool, in stukjes gesneden
  • 2 stk wortel in reepjes
  • 7,1 dl gele paprika in reepjes
  • 4,7 dl radijs in plakjes
  • 3 spsk koriander

Instructies

  1. Meng in een blender de currypasta, pindakaas, water, rijstazijn en agavesiroop. Blender tot een gladde massa. Giet het in een kom en laat het infuseren.
  2. Gebruik één vel rijstpapier per keer. Dompel het in heet water tot het zacht is en vermijd dat de randen omgevouwen worden. Leg het op een bord met de rauwe kant naar boven.
  3. Leg de kool, wortel, paprika, radijs en koriander in het midden van de bodem, laat 5 cm over aan elke kant.
  4. Vouw deze randen naar binnen, rol het nu op te beginnen met de bodem met vulling. Leg het rolletje op een bord met de sluiting naar beneden. Herhaal dit met de rest van het rijstpapier en de vulling.
  5. Serveer met rode kerriesaus. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 255 kcal.

Eiwit: 12%

Koolhydraten: 64%

Vet: 24%