Lenterolletjes met verse garnalen

20 min. total

Ingrediënten

  • 150 gram rijstnoedels
  • 0,6 dl rijstazijn
  • 2 tsk sojasaus
  • 1 tsk knoflook pasta
  • 1 tsk gember, geraspt
  • 1 spsk water
  • 18 stk rijstpapier
  • 18 blad kropsla
  • 3,5 dl garnalen, uitgelekt
  • 1 stk komkommer in staafjes
  • 2 stk wortel in reepjes

Instructies

  1. Bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat rusten.
  2. Neem een kom en klop de azijn, sojasaus, knoflookpasta, gember en water door elkaar. Laat het rusten.
  3. Vul een taartvorm met heet water. Maak één rol per keer. Week het rijstpapier gedurende 30 seconden.
  4. Leg de sla, de garnalen, de komkommer, de wortel en de rijstnoedels in het papier.
  5. Rol de kant die het dichtst bij u ligt strak over de vulling. Vouw de uiteinden over de vulling en rol verder.
  6. Herhaal dit met de rest van het rijstpapier en de vulling. Serveer met sojadip. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 242 kcal.

Eiwit: 17%

Koolhydraten: 80%

Vet: 4%