Krokante vis met aardappelen

45 min. total

Ingrediënten

  • 4 stk aardappel, gesneden
  • 1,2 dl volkoren tarwemeel
  • 1 spsk knoflookpoeder
  • 1 spsk paprika
  • 0,5 tsk zout en peper.
  • 0,5 stk eieren, geklopt
  • 230 gram kabeljauwfilet
  • 0,6 dl cherrytomaat, gehalveerd
  • 1 spsk lente-uitjes, fijngehakt
  • 1 stk citroen boot

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 205 °C. Vet een bakplaat in. Snijd de ongeschilde aardappelen in schijfjes.
  2. Spoel ze af en laat ze drogen. Leg de aardappelschijfjes op de bakplaat. Bak gedurende 30 minuten. Voeg de bloem, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe.
  3. Roer de eieren door de droge ingrediënten. Roer tot een deeg ontstaat. Voeg water toe indien nodig. Doop de kabeljauwfilet in het beslag en leg hem op de bakplaat naast de aardappelen.
  4. Bak 20 minuten en draai een keer om. Serveer de vis en de aardappelen met de citroen. Garneer met verse tomaat en lente-uitjes. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 605 kcal.

Eiwit: 25%

Koolhydraten: 68%.

Vet: 7%