Komkommer-tomatensalade met ham

20 min. total

Ingrediënten

  • 4 stk eieren, geklopt
  • 1 spsk water
  • 1,2 dl mozzarella, geraspt
  • 1 spsk olijfolie
  • 1 spsk boter
  • 0,6 dl mayonaise
  • 1,2 dl yoghurt, natuurlijk
  • 1 spsk mosterd, bruin
  • 1 spsk honing
  • 1 spsk citroensap
  • 1 tsk gedroogde oregano
  • 1 stk komkommer in schijfjes
  • 2,4 dl kalkoenham, gesneden
  • 2,4 dl cherrytomaat, gehalveerd

Instructies

  1. Klop de eieren en het water samen in een kom. Verhit olie en smelt boter in een pan met antiaanbaklaag. Giet het ei in de pan en wip tot de bodem bedekt is.
  2. Als de bodem is gestold, strooi dan kaas over de omelet. Bak 1-2 minuten en vouw in tweeën. Haal uit de pan en snijd in blokjes.
  3. Meng de yoghurt, mayonaise, mosterd, honing, citroensap, oregano, zout en peper in een kom.
  4. Voeg komkommer, tomaat, ham en omelet toe. Gooi de salade. Breng op smaak met peper. Ga je gang!

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 661 kcal.

Eiwit: 28%

Koolhydraten: 13%.

Vet: 59%