Knapperige aardappelsalade

40 min. total

Ingrediënten

  • 680 gram aardappel, gesneden
  • 3 spsk olijfolie
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2,3 spsk sherry azijn
  • 1,2 dl zongedroogde tomaat, in stukjes gesneden
  • 5,9 dl rucola

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 420 °C. Leg de aardappelschijfjes op een bakplaat.
  2. Besprenkel met 1/2 van de olie en draai tot ze bedekt zijn. Breng op smaak met zout en peper. Braden in de oven gedurende 25 minuten.
  3. Klop de rest van de olie, mosterd en azijn door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Doe de aardappelen, zongedroogde tomaat en rucola in een kom. Sprenkel de dressing erover en schep de salade om. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 528 kcal.

Eiwit: 9%

Koolhydraten: 52%

Vet: 40%