Kleurrijke Thaise rundvleessalade

25 min. total

Ingrediënten

  • 1 spsk limoensap
  • 1 tsk vissaus
  • 1 tsk sesamolie
  • 0,25 tsk sojasaus
  • 0,5 tsk gember, geraspt
  • 0,5 fed knoflook, fijngehakt
  • 250 gram tykstegsfilet
  • 1 stk komkommer in schijfjes
  • 14 stk druiven, gehalveerd
  • 4,7 dl baby spinazie
  • 0,5 stk rode ui in schijfjes
  • 1 stk rode chilipeper, fijngehakt
  • 1,8 dl koriander, gehakt
  • 1,8 dl munt, fijngehakt

Instructies

  1. Klop het limoensap, de vissaus, de sesamolie, de sojasaus, de gember en de knoflook in een kleine kom door elkaar.
  2. Leg de biefstuk in een schaal, giet er 1/2 van de dressing over en draai tot de biefstuk bedekt is.
  3. Verhit een pan met antiaanbaklaag op hoog vuur. Bak de biefstuk 2-3 minuten aan elke kant. Leg het op een bord.
  4. Dek de biefstuk af met folie en zet apart. Neem een kom en voeg komkommer, druiven, spinazie, ui, chilipeper, koriander en munt toe.
  5. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en voeg ze toe aan de salade. Giet de rest van de dressing erover en schep de salade om.
  6. Serveer de salade onmiddellijk, terwijl het vlees nog warm is. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 275 kcal.

Eiwit: 48%

Koolhydraten: 26%.

Vet: 27%