Kabeljauwfilet in tomaten-wortelsaus

25 min. total

Ingrediënten

  • 2 spsk olijfolie
  • 0,5 stk uien, fijngehakt
  • 2 fed knoflook, fijngehakt
  • 4,7 dl cherrytomaat in vieren
  • 1 stk wortel, gepureerd
  • 1 spsk kappertjes
  • 680 gram kabeljauwfilet

Instructies

  1. Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook ongeveer 1 minuut.
  2. Voeg tomaat en gepureerde wortel toe. Kook 4-5 minuten, al roerend. Roer de kappertjes erdoor.
  3. Breng de kabeljauw op smaak met zout en peper. Doe het in de pan met de saus.
  4. Bak de kabeljauw 4 minuten aan elke kant. Haal uit de pan en serveer. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 223 kcal.

Eiwit: 56%

Koolhydraten: 10%

Vet: 34%