Kabeljauw met broccoli en bloemkool

25 min. total

Ingrediënten

  • 2 spsk olijfolie
  • 1 stk broccoli, roosjes
  • 1 stk bloemkool, roosjes
  • 2 fed knoflook, fijngehakt
  • 4,7 dl cherrytomaat, gehalveerd
  • 2 stk timiankvist
  • 450 gram kabeljauwfilet
  • 2 spsk citroensap

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Doe de broccoli, bloemkool, 1/2 van de olie, knoflook, tomaat en tijm in een kom.
  2. Breng op smaak met zout en peper en draai om zodat de groenten bedekt zijn. Leg ze in een wijde pan.
  3. Sprenkel het citroensap en de resterende olie over de vis. Breng op smaak met zout en peper. Leg de vis bovenop de groenten.
  4. Bak gedurende 10 minuten. Zet het vuur hoger en bak nog 2-3 minuten om de groenten knapperig te maken. Ga je gang!

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 227 kcal.

Eiwit: 48%

Koolhydraten: 17%.

Vet: 35%