Kabeljauw in papillote

35 min. total

Ingrediënten

  • 2 stk kabeljauwfilet
  • 1 spsk boter
  • 0,5 tsk citroenschil
  • 1 fed knoflook, fijngehakt
  • 1 spsk olijfolie
  • 1,2 dl uien, fijngehakt
  • 2 stk aardappelblokjes
  • 0,6 dl water
  • 0,5 stk broccoli, roosjes
  • 0,5 stk rode peper, in blokjes gesneden
  • 1,2 dl maïs, uitgelekt
  • 1,2 dl sperziebonen, geblancheerd

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Knip twee stukken bakpapier en vouw ze dubbel. Doe boter op de onderste helft.
  2. Leg de kabeljauw op de boter. Breng op smaak met zout en peper. Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met citroenschil en knoflook. Vouw het bakpapier over de vis.
  3. Vouw de rand over zichzelf heen van het ene uiteinde naar het andere, zodat je een halve cirkel krijgt. Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze 10-12 minuten.
  4. Verhit intussen de olie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg de uien en aardappelen toe. Bak gedurende 6 minuten, al roerend.
  5. Voeg water toe en laat 3 minuten sudderen. Voeg broccoli, paprika, maïs en sperziebonen toe. Kook gedurende 5 minuten.
  6. Breng op smaak met zout en peper. Schep de groenten op een bord. Haal de vis uit de pan, pak hem uit en serveer hem op de groenten. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 513 kcal.

Eiwit: 31%

Koolhydraten: 42%.

Vet: 27%