Hamburger rogge rucola ei wrap

15 min. total

Ingrediënten

  • 8 spsk yoghurt, natuurlijk
  • 4 spsk citroensap
  • 1 tsk dijonsennep
  • 0,5 tsk peper
  • 8 stk eieren
  • 4 tsk water
  • 2 tsk maïszetmeel
  • 2 tsk zout
  • 5 tsk olijfolie
  • 2,4 dl rucola
  • 110 gram hamburger rump in plakjes

Instructies

  1. Klop de yoghurt, citroensap, 3/4 van de olijfolie, mosterd, 2/3 van het zout en de peper door elkaar. Laat het infuseren.
  2. Klop in een kom de eieren, het water, de bloem of de maïzena en het resterende zout door elkaar tot de bloem of de maïzena volledig is opgelost.
  3. Neem een koekenpan van 30 cm met antiaanbaklaag en verhit de resterende olie op middelhoog vuur. Kantel de pan en zorg ervoor dat de hele bodem bedekt is met olie.
  4. Voeg ruim 100 ml van het eimengsel toe en kantel de pan tot de bodem bedekt is met een dun laagje. Bak tot de bodem en zijkanten stevig zijn, ongeveer 3 tot 6 minuten.
  5. Draai om met een spatel. Bak de andere kant 1 minuut. Leg op een bord. Maak de wrap af en bak dan de volgende.
  6. Terwijl de wrap nog warm is, doe er een enkele laag hamburger curry op. Doe de rucola en dressing in het midden en rol strak op.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 510 kcal.

Eiwit: 33%

Koolhydraten: 10%

Vet: 57%