Gepocheerde kabeljauwfilet

25 min. total

Ingrediënten

  • 1,2 dl parelcouscous
  • 7,1 dl water
  • 2 spsk witte wijn
  • 2 stykke citroen in schijfjes
  • 1 blad laurierblad
  • 0,5 tsk peper
  • 2 stk kabeljauwfilet
  • 1 spsk olijfolie
  • 1 fed knoflook, fijngehakt
  • 2,4 dl wortel in stokjes
  • 2,4 dl mini maïs, gesneden
  • 2,4 dl suikererwten
  • 1,2 dl groene erwten, geblancheerd
  • 2,4 dl baby spinazie

Instructies

  1. Meng water, wijn, citroen, laurier, zout en peper in een pan. Breng het op hoog vuur aan de kook.
  2. Zet het vuur zachter tot het suddert. Voeg dan de kabeljauw toe en laat 7 minuten pocheren. Giet ondertussen kokend water over de couscous en laat 10 minuten staan.
  3. Verhit ondertussen de olie in een sauteerpan. Fruit de knoflook tot hij geurig is. Voeg de wortel, maïs, suikererwten, groene erwten en couscous toe.
  4. Bak gedurende 5 minuten, onder voortdurend roeren. Leg de spinazie op een bord. Leg de couscous er bovenop. Leg de kabeljauw er bovenop. Ga je gang!

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 525 kcal.

Eiwit: 32%

Koolhydraten: 50%

Vet: 18%