Gebakken zalm met rijst en groenten

30 min. total

Ingrediënten

  • 1 tsk olijfolie
  • 1 stk zalmfilet
  • 1 spsk citroensap
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honing
  • 1,2 dl bruine rijst, gekookt
  • 1,2 dl spinazie
  • 0,6 dl groene erwten, geblancheerd
  • 5 stk sperziebonen, geblancheerd
  • 0,6 dl cherrytomaat, gehalveerd

Instructies

  1. Verwarm voor op 220 °C. Leg bakpapier op een bakplaat. Leg de zalm op de bakplaat en breng op smaak met zout en peper.
  2. Bak de zalm gedurende 10-15 minuten. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Klop de olie, citroensap, mosterd, honing, zout en peper in een kleine kom door elkaar.
  4. Doe de rijst in een nieuwe kom. Voeg de zalm, spinazie, erwten, sperziebonen en tomaat toe. Besprenkel met de dressing. Ga je gang!

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 765 kcal.

Eiwit: 22%

Koolhydraten: 46%.

Vet: 32%