Champignon Fettuccine

20 min. total

Ingrediënten

  • 450 gram fettuccine, volkoren
  • 2,5 spsk olijfolie
  • 3 fed knoflook, fijngehakt
  • 450 gram gesneden champignons
  • 3 spsk parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 spsk peterselie, gehakt

Instructies

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een kwart kopje van het pastawater.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  3. Voeg de knoflook, champignons, zout en peper toe en sauteer 5-7 minuten. De champignons moeten zacht zijn en de knoflook goudbruin.
  4. Voeg het pastawater toe en roer om te mengen.
  5. Voeg de pasta toe aan de pan en roer om de pasta een laagje te geven.
  6. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas en peterselie erover.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 367 kcal.

Eiwit: 16%

Koolhydraten: 60%

Vet: 24%