Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.
Champignon-edamame risotto met kabeljauw
60 min. total
Ingrediënten
- 1 spsk olijfolie
- 230 gram gesneden champignons
- 150 gram edamame bonen, geblancheerd
- 7,1 dl groentebouillon
- 3,5 dl water
- 1,8 dl risottorijst
- 0,6 dl bruine rijst
- 2 spsk parmezaanse kaas, geraspt
- 2 stk kabeljauwfilet
Instructies
- Verhit 1/2 van de olie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe. Bak gedurende 5 minuten, al roerend.
- Voeg de edamame bonen toe, roer door elkaar en haal van het vuur. Neem een steelpan en breng het water en de groentebouillon aan de kook.
- Verhit de resterende olie in een sauteerpan op middelhoog vuur. Fruit de ui 5 minuten, al roerend.
- Voeg rijst toe. Roer tot de rijst bedekt is met olie. Bak nog een minuut, al roerend. Voeg een eetlepel bouillonwater toe aan de pan.
- Kook op matig vuur, al roerend, tot het bouillonwater is opgenomen. Voeg tegelijkertijd de rest van het bouillonwater toe. Dit zou in totaal 30 minuten moeten duren.
- Warme champignons en edamame bonen. Roer ze door de rijst en haal van het vuur.
- Roer de peper en de Parmezaanse kaas door de rijst. Breng de vis op smaak met zout en peper. Bak 2-3 minuten aan elke kant in een pan met antiaanbaklaag.
- Serveer de vis bovenop de paddenstoelenrisotto. Alsjeblieft.
Voeding (per persoon)
Calorieën: 769 kcal.
Eiwit: 28%
Koolhydraten: 50%
Vet: 22%