Boekweitpannenkoeken met Parmaham

20 min. total

Ingrediënten

  • Pandekager
    3 dl boekweitmeel
  • 3 stk eieren
  • 2 spsk olijfolie
  • 1,8 dl melk
  • 3 dl water
  • 0,25 tsk zout
  • Fyld
    2,4 dl rucola
  • 2,4 dl spinazie
  • 4 stykke serranoham
  • 0,6 dl cherrytomaat, gehalveerd

Instructies

  1. Pannenkoeken
    Neem een kom en klop de bloem, eieren, olie, melk, water en zout door elkaar. Verhit een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Bestrijk de pan met olie.
  2. Voeg beslag toe aan de pan en kantel om de bodem te bedekken. Bak de pannenkoek gedurende 30 tot 45 seconden.
  3. Draai de pannenkoek om en bak nog 30 seconden. Herhaal dit met de rest van het beslag en stapel de pannenkoeken op elkaar met plasticfolie ertussen.
  4. Vullen
    Leg de rucola, spinazie, parmaham en tomaat op de helft van de pannenkoek. Vouw de pannenkoek. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 650 kcal.

Eiwit: 16%

Koolhydraten: 48%

Vet: 36%