Banaan in chocolade

35 min. total

Ingrediënten

  • 2 stk banaan
  • 110 gram chocolade, donker
  • 1 spsk kokosolie
  • 2 spsk pinda's, gehakt

Instructies

  1. Leg bakpapier op een bakplaat. Snijd de banaan in stukjes. Steek een tandenstoker in elk hapje en leg ze op de bakplaat.
  2. Zet ze 30 minuten in de vriezer. Doe de chocolade en kokosolie in een kom die geschikt is voor de magnetron. Zet 30 seconden in de magnetron.
  3. Roer grondig. Zet 15 seconden in de magnetron, roer en herhaal tot de chocolade gesmolten is. Haal de bananen uit de vriezer.
  4. Doop ze in chocolade en rol ze in pinda's en leg ze terug op de bakplaat. Laat ze staan tot de chocolade hard is geworden. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 140 kcal.

Eiwit: 5%

Koolhydraten: 44%

Vet: 51%