Asperge Pesto Pasta

20 min. total

Ingrediënten

  • 170 gram fettuccine, volkoren
  • 1 spsk olijfolie
  • 3 fed knoflook, fijngehakt
  • 8 stk asperges, geblancheerd
  • 1,5 spsk citroensap
  • 3 spsk groene pesto
  • 4 spsk parmezaanse kaas, geraspt

Instructies

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar 1 kopje van het pastawater voordat u de pasta afgiet.
  2. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook 30 seconden.
  3. Voeg de geschilde asperges en het citroensap toe. Sauteer nog 2-3 minuten, of tot de asperges gaar zijn.
  4. Voeg pasta en pesto toe, roer door elkaar. Voeg langzaam het pastawater toe tot de gewenste consistentie is bereikt.
  5. Breng op smaak met zout en peper, indien nodig. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 602 kcal.

Eiwit: 16%

Koolhydraten: 46%.

Vet: 39%