Aardappelsalade van de chef

35 min. total

Ingrediënten

  • 3 stk aardappelblokjes
  • 4 stk eieren
  • 3 spsk olijfolie
  • 2 spsk appel cider azijn
  • 1 spsk citroensap
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 stk sjalotjes, fijngehakt
  • 280 gram kropsla
  • 1,2 dl cherrytomaat, gehalveerd
  • 8 stk kalkoenspek, fijngehakt

Instructies

  1. Doe de aardappelen in een pan en bedek ze met water. Breng het water aan de kook en dek af met een deksel.
  2. Zet het vuur op middellaag. Kook gedurende 15 minuten. Giet af en laat afkoelen.
  3. Doe de eieren in een steelpan en bedek met water. Breng het water op middelhoog vuur aan de kook en dek af.
  4. Haal de pan van het vuur en laat staan. Neem een pan met antiaanbaklaag en bak het kalkoenspek tot het knapperig is.
  5. Neem een kleine kom en klop de olie, azijn, citroensap, mosterd, lente-ui, zout en peper door elkaar.
  6. Pel de eieren en snijd ze in vieren. Leg de sla, aardappelen, tomaat, eieren en kalkoenspek op een bord.
  7. Sprenkel de dressing over de salades. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 347 kcal.

Eiwit: 19%

Koolhydraten: 35%

Vet: 46%