Aardappelkotelet met gemengde salade

45 min. total

Ingrediënten

  • 2 stk aardappel
  • 0,75 tsk zout
  • 2,5 tsk garam masala
  • 2,5 tsk koriander, fijngestampt
  • 2,5 tsk peper
  • 4 blad koriander, gehakt
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk olijfolie
  • 14 dl gemengde salade
  • 4,7 dl cherrytomaat, gehalveerd

Instructies

  1. Doe de ongeschilde aardappelen in een pan, voeg water toe tot de aardappelen onder staan. Breng het water aan de kook en kook tot de aardappelen gaar zijn.
  2. Giet het water af, laat de aardappelen afkoelen en schil ze. Doe de aardappelen in een kom. Voeg zout, garam masala, peper, gemalen en gehakte koriander toe.
  3. Pureer tot er geen klontjes meer zijn. Vorm de puree tot platte koteletten en wentel ze door het paneermeel.
  4. Verhit olie in een pan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Bak de aardappelkoteletten goudbruin en voeg zo nodig olie toe.
  5. Serveer de koteletjes met een frisse salade en tomaat. Alsjeblieft.

Gemakkelijk afvallen
Op maat gemaakt dieetplan

Wil je een paar kilo afvallen? Met Arono krijgt u de meest effectieve gids voor gewichtsverlies. Een dieetplan wordt op jou afgestemd en 1000+ gezonde recepten zorgen ervoor dat je elke dag binnen je caloriedoel blijft.


Voeding (per persoon)

Calorieën: 200 kcal.

Eiwit: 9%

Koolhydraten: 54%.

Vet: 37%